Безкоштовний доступ до ресурсів видавництва Bentham Science сковородинівцям продовжено – він триватиме до 30 вересня

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Тестові доступи > Безкоштовний доступ до ресурсів видавництва Bentham Science сковородинівцям продовжено – він триватиме до 30 вересня

Підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни, видавництво Bentham Science продовжило українським закладам вищої освіти та науковим установам безкоштовний тестовий доступ до своїх електронних ресурсів до 30 вересня 2022 року.

Нагадуємо, що Bentham Science – видавець рецензованої наукової літератури в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. На сьогодні Bentham Science видає понад 130 наукових рецензованих журналів, переважна більшість яких індексуються провідними бібліографічними базами даних.

Задля налаштування тестового доступу Вам необхідно перейти за покликанням:

– доступ до електронних журналів (статті з журналів можна завантажувати у форматі PDF);

– доступ до електронних книг (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн).

Більше деталей щодо перевірки наявності тестового доступу до ресурсів Bentham Science можна віднайти в інструкції – вонапідготовлена співробітниками ДНТБ України.

Нагадаємо, вперше безкоштовний тестовий доступ до електронних ресурсів видавництва Bentham Science Університету Григорія Сковороди в Переяславі було відкрито у вересні минулого року – він тривав до 15 грудня.

 Пресцентр бібліотеки університету