Університет має безкоштовний доступ до електронних ресурсів видавництва Bentham Science – чим це корисно?

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Тестові доступи > Університет має безкоштовний доступ до електронних ресурсів видавництва Bentham Science – чим це корисно?

Як вже повідомляв сайт бібліотеки на початку місяця, до 15 грудня для Університету Григорія Сковороди в Переяславі відкрито безкоштовний тестовий доступ до електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Bentham Science є видавцем рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів в електронному та друкованому форматах, які містять результати досліджень переважно в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. Значна частина журналів видавництва Bentham Science індексуються провідними бібліографічними базами даних. Окрім журналів, Bentham Science здійснює видавництво книг. Вже опубліковано понад 800 найменувань, їх кількість постійно зростає.

Задля налаштування тестового доступу Вам необхідно перейти за покликанням:

доступ до електронних журналів (статті з журналів можна завантажувати у форматі PDF);

доступ до електронних книг (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн).

Більше деталей щодо налаштувань доступу можна в інструкції.

Слід додати, що у разі виникнення проблем із налаштування безкоштовного тестового доступу слід звертатися за консультаціями до Маргарити Анатоліївни Цюри (m.tsyura@dntb.gov.ua).

Пресцентр бібліотеки університету