Університету відкрили доступ до баз даних повнотекстових електронних ресурсів EBSCO та видавництва Bentham Science

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Тестові доступи > Університету відкрили доступ до баз даних повнотекстових електронних ресурсів EBSCO та видавництва Bentham Science

У всеозброєнні та з приємними сюрпризами для науково-педагогічної спільноти Університету Григорія Сковороди в Переяславі входить у новий навчальний рік книгозбірня закладу – з 1 вересня Університету відкрито доступ до баз даних повнотекстових електронних ресурсів EBSCO та видавництва Bentham Science. Розповідаємо про всі деталі.

З 1 вересня 2021 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав тестовий доступ до 12 баз даних повнотекстових електронних ресурсів EBSCO, які охоплюють широкий спектр академічних тем від бізнесу, гуманітарних наук, медицини та екології. Доступ триватиме до 31 грудня 2021 року.

Бібліотека пропонує скористатися тестовим доступом до пакету баз даних EBSCO – вони доступні для користувачів Університету на платформі EBSCOhost в мережі IP-адрес установи.

Інформація про пробний доступ доступна на сайті Міністерства освіти і науки України безкоштовний пробний доступ до баз даних EBSCO.

Доступ до баз даних можна отримати на платформі EBSCOhost у внутрішній мережі за IP-адресою вашої установи та з домашніх комп’ютерів за допомогою логіна (pereiaslavuniversity) та пароля (access2021home%), а також пряме посилання на бази даних: https://search.ebscohost.com/.

Бази даних EBSCO. Перейти на EBSCOhost.

Також з 1 вересня 2021 року по 31 грудня 2021 року. Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав тестовий доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science.

Bentham Science є видавцем рецензованої наукової літератури та видає понад 130 наукових журналів як в електронному, так і в друкованому форматах, що містять результати досліджень переважно у галузі фармакології і медицини та технічних наук.

Більше інформації щодо електронних ресурсів (журналів, книг, окремих баз даних) видавництва Bentham Science доступна за покликаннями: bit.ly/2TQSZYg; bit.ly/3rZrjNx ; bit.ly/3imyVX9.

Радіємо новим можливостям які відкриває для нас новий навчальний рік.

Пресцентр бібліотеки