До вашої уваги 394 назви найрізноманітніших книг: стартували Дні інформування про нові надходження до бібліотеки

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > До вашої уваги 394 назви найрізноманітніших книг: стартували Дні інформування про нові надходження до бібліотеки

Без книг та інших джерел інформації сучасна освіта неможлива – цю думку не може не поділяти й бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі. 26 квітня 2022 року у читальній залі №1 її працівники розпочали Дні інформування про нові надходження до книгозбірні. Вони триватимуть цілий місяць, до 26 травня 2022 року.

Друковані видання, які наразі демонструються на книжковій виставці, отримані з обмінних фондів завдяки співпраці бібліотеки нашого закладу з науковими книгозбірнями України (Національною бібліотекою України імені Володимира Вернадського та Національною історичною бібліотекою) та в дар від наукових установ, авторів, видавництв, читачів.

Наразі до уваги користувачів запропоновано 394 назви друкованої продукції (книги, монографії, наукові збірники, енциклопедії, навчальні та навчально-методичні посібники) з економіки, мовознавства та літературознавства, історії, культурології, природничих та прикладних наук, техніки тощо.

На виставці експонуються й нові випуски періодичних видань, передплачених університетом, що надійшли до фондів бібліотеки, а також видання, авторами яких є викладачі університету.

Більш детальну інформацію про нові надходження до бібліотечного фонду користувачі можуть отримати, переглянувши чергові випуски інформаційного бюлетеня «Бібліомесенджер» на сайті книгозбірні за посиланнями:

«Бібліомесенджер» №11 – https://cutt.ly/jGQChfn;

 «Бібліомесенджер» № 12 – https://cutt.ly/qGQCIqK.

Нагадаємо, що Університету Григорія Сковороди в Переяславі надано доступ до інформаційних ресурсів Research4Life.

 

Пресцентр бібліотеки