Бібліотека проводить Дні інформування: поспішайте ознайомитися з новими надходженнями

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Бібліотека проводить Дні інформування: поспішайте ознайомитися з новими надходженнями

З нагоди прийдешнього Всеукраїнського дня бібліотек та Дня працівників освіти протягом наступних двох тижнів, з 20 вересня по 30 вересня 2021 року з 10:00 до 16:00 в читальній залі Сигізмунда III (ІІ корпус, І поверх) колектив книгозбірні проводитиме дні інформування студентів та викладачів університету щодо нових надходжень, які протягом кількох минулих місяців отримала бібліотека.

Книжки, які будуть представлені на розкладці, придбані за кошти університету, подаровані авторами чи передані установами, зокрема Інститутами енциклопедичних досліджень, педагогіки, політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса, української мови, Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського, Науковою бібліотекою Львівського національного університету та Українським інститутом книги.

Нагадаємо, що протягом останніх кількох місяців фонд бібліотеки поповнили навчально-методичні та наукові видання з біології, валеології, екології, політології, історії, краєзнавства, економіки, психології,  педагогіки, мовознавства та художня література. Буквально днями в стінах закладу відбулася творча зустріч студентів та викладачів нашого Університету з заслуженим діячем мистецтв України, професором академічного вокалу НАККіМ, співаком у волонтерському русі Миколою Сікорою та його соратницею, натхненницею, дружиною, педагогом-методистом вищої категорії, коцертмейстром Оленою Слюсаренко за підсумками якої університету була подарована музична збірка українських народних пісень – співаник «Дунаю мій». Перед цим зустріч з науковцем, засновником історико-культурного проекту «Скіфський воїн», дослідником клинкової зброї античності та культу меча Сергієм Червінським збагатила книгофонд працею «Меч і Птах».

Більше інформації стосовно надходжень повсякчас можна знайти у Бібліомесенджері, а задля знайомства з повним переліком новинок передплаченої Університетом на 2021 рік періодики завітайте на сайт бібліотеки.

 

Запрошуємо до читання!

Пресцентр бібліотеки