Арт-простір бібліотеки: художня виставка «Переяслав: любов, отримана у спадок»

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > Арт-простір бібліотеки: художня виставка «Переяслав: любов, отримана у спадок»

Студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі успішно опановують художні вміння під керівництвом викладачів кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання: кандидата педагогічних наук, доцента, заступника завідувача кафедри Тетяни Носаченко, кандидата педагогічних наук, доцента Ольги Стрілець, старшого викладача Романа Мотузка, старшого викладача Інни Рубан, старшого викладача Олени Шпитальової, та викладача Марти Генесіран. Їхні роботи наразі демонструються на виставкових стендах бібліотеки (ІІ корпус, 2 поверх).

У експозиції виставки з промовистою назвою «Переяслав: любов, отримана у спадок» представлено 20 картин, виконаних у техніках акварелі та графіки.

У роботах молодих майстрів глядач відкриє для себе прекрасну і неповторну природу рідного краю, велич архітектурних пам’яток Переяслава та відновлених споруд у своїх давніх формах, що знаходяться у Музеї просто неба НІЕЗ «Переяслав».

Запрошуємо всіх охочих відвідати виставку!

Прес-центр бібліотеки