Вітаємо з Днем Народження Людмилу Миколаївну Палатну

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вітання > Вітаємо з Днем Народження Людмилу Миколаївну Палатну

Професорсько-викладацький та студентський колективи, бібліотечна родина щиро сьогодні, 24 квітня 2019 року, вітають колегу, провідного бібліотекаря інформаційно-бібліографічного відділу Людмилу Миколаївну Палатну!

Шановна Людмило Миколаївно!

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

У радісний і світлий день Вашого народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя в родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

                                                                                                                                      Колектив бібліотеки, викладачі та студенти університету