«Пам’ятаємо заради майбутнього…»: бібліотека УГСП підготувала віртуальну виставку до Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої світової війни

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Пам’ятаємо заради майбутнього…»: бібліотека УГСП підготувала віртуальну виставку до Дня пам’яті та примирення, присвяченого пам’яті жертв Другої світової війни

8 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення, спрямований вшанувати пам’ять жертв Другої світової війни. В Україні цей день встановлений згідно з Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років» та на офіційному рівні відзначається, щонайменше, з 2015 року.

«Ця сумна врочиста подія ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ та згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. У цей день ми складаємо шану всім, хто віддав своє життя за мир і свободу нашої країни», – зазначають працівники бібліотеки УГСП.

До Дня пам’яті та примирення бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі підготувала віртуальну виставку «Пам’ятаємо заради майбутнього…».

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну! Молімося за тих, хто бореться за свободу та мир нашої країни знову!

 

Пресцентр бібліотеки