«Чорнобиль. Без права на забуття»: віртуальна виставка до 38-х роковин найстрашнішої техногенної катастрофи в історії людства від бібліотеки УГСП

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Чорнобиль. Без права на забуття»: віртуальна виставка до 38-х роковин найстрашнішої техногенної катастрофи в історії людства від бібліотеки УГСП

26 квітня 1986 року – дата, спогад про яку пронизує серце гострим болем. День найстрашнішої техногенної катастрофи в історії людства – ядерного лиха, яке відбулося внаслідок вибуху четвертого енергоблоку на Чорнобильській АЕС.

Щорічно у цей день ми згадуємо всіх тих, хто постраждав та втратив життя. Наново переосмислюємо те, що кожен з нас відповідальний за збереження нашої планети та забезпечення безпеки для нас та майбутніх поколінь.

З нагоди 38-х роковин  Чорнобильської трагедії  бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі пропонує переглянути віртуальну виставку «Чорнобиль. Без права на забуття»:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

У ці скорботні дні, у найскладніші і найвизначальніші дні нашої історії, ми не тільки боронимо свою землю від російського агресора, а й стоїмо на заваді атомному тероризму ворога, який своїми злочинними діями штовхає людство на межу нової ядерної катастрофи. Чорнобиль – без права на забуття!

 

Пресцентр бібліотеки