У «Клуб випускників університету» завітає українська письменниця та блогерка Ірина Говоруха: презентує свої найновіші книги

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > У «Клуб випускників університету» завітає українська письменниця та блогерка Ірина Говоруха: презентує свої найновіші книги

У четвер, 18 квітня 2024 року, об 11:40 у читальному залі Сигізмунда III Університету Григорія Сковороди в Переяславі у рамках проєкту «Клуб випусників університету», за ініціативи бібліотеки закладу, відбудеться зустріч з  блогеркою, українською письменницею та авторкою 15 романів й збірок  Іриною Говорухою.

Сотні тисяч жінок розпочинають свій день, читаючи короткі есе та оповідання, які Ірина публікує на своїх сторінках у соціальних мережах. Ці легкі, мальовничі та глибокі історії надають читачам енергії та настрою на весь день. Проте, найбільший інтерес аудиторії викликають романи та повісті. У кожному творі випускниці нашого університету гармонійно поєднуються реальні події та авторська фантазія, особисті переживання та вічні жіночі теми: любов, щастя, зрада, виховання дітей, сімейні відносини, сенс життя та пошук себе. Усі персонажі книг Ірини Говорухи абсолютно живі та неповторні, кожен має свою історію, свій характер, свій голос та свій вибір.

Нововиданий роман-епопея «Плахта», написаний в перший рік повномасштабного вторгнення, увійшов в довгий список премії «Книга року BBC – 2023». Він вразив критиків та читачів глибиною та актуальністю тем розглянутих в ньому.

Говоруха завжди знаходить цікаві та актуальні теми для своїх робіт і її новий проєкт «Код нації» не є винятком. Це збірка художніх новел, яка проливає особливий погляд на життя та долю відомих українців: письменників, митців, акторів, медиків, меценатів.

Як повідомляють організатори зустрічі, учасники заходу зможуть на власні очі побачити та почути презентацію двох її найновіших книг: «Плахта» та «Велетень з блакитними очима». Книги можна буде придбати та підписати у авторки.

Не пропустіть неймовірну подію в стінах альма-матер, адже це не лише можливість збагатити свої знання, але й відмінна нагода зустрітися та насолодитися розмовою з впізнаваною, талановитою українською письменницею, сковородинівською випускницею. Будьте частиною цього захоплюючого літературного свята, яке залишить незабутні враження на довгі роки!

 

Пресцентр бібліотеки