Професорку Дарину Блохин нагородили Дипломом Дійсного Академіка Всеукраїнської богословської Академії

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вітання > Професорку Дарину Блохин нагородили Дипломом Дійсного Академіка Всеукраїнської богословської Академії

Днями кандидат педагогічних наук, професорка, докторка філософії, член-кореспондент Академії наук в Нью-Йорку, академік АНУ в ділянці «Українознавства», лау­реат Шевченківської премії, Президент Німецько-українського Об’єднання імені Юрія-Бойка Блохина, голова та засновниця музею-архіву імені Юрія Бойка-Блохина при Університеті Григорія Сковороди, почесна професорка та докторка університету Дарина Блохин отримала Диплом Дійсного Академіка Всеукраїнської богословської академії наук (АА №0038) в області «Педагогіки і психології».

Дарина Блохин – яскрава інтелектуальна особистість, відважний науковець, активний комунікатор, авторка численних праць. Їх багато – біля 865,  і всі вони різноманітні за тематикою і жанровою приналежністю, написані у різних сферах знання – педагогіці, хімії, екології, соціології, літературознавстві, філософії. Загалом йдеться про 58  книг,  методрозробок та 14 наукових збірників, що становить підсумок її багаторічної наукової праці.

Поза тим Дарина Дмитрівна – талановитий науковець, мудрий керівник, людина з тонким відчуттям краси, жінка з ніжною душею. Пройдена частина її життєвого шляху по-справжньому захоплює і надихає йти тільки вперед, ніколи не здаватися, не падати духом, навіть якщо буде надзвичайно складно на життєвому шляху. Трудова, наукова та громадська діяльність увінчена численними нагородами та почесними  званнями, супроводжується повагою колег і вдячністю учнів та студентів.

Шановна пані Дарино!

Уся сковородинівська родина щиро вітаємо Вас з отриманням Диплому Дійсного Академіка Всеукраїнської богословської академії наук в області  «Педагогіки і психології».

Нехай Ваша доля буде щедрою добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а Віра, Надія та Любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай кожний прийдешній день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт.  

Ольга Науменко,
асистент музею-архіву імені Юрія Бойка-Блохина при Університеті Григорія Сковороди в Переяславі