Напередодні 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка в УГСП відбудеться вільне спілкування на тему «Духовний провідник українського народу»

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > Напередодні 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка в УГСП відбудеться вільне спілкування на тему «Духовний провідник українського народу»

Напередодні 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка, у четвер, 7 березня 2024 року, об 11:40, за ініціативи бібліотеки Університету Григорія Сковороди в Переяславі, у рамках творчого проєкту «Університетські зустрічі», відбудеться зустріч у форматі простору вільного спілкування під назвою «Духовний провідник українського народу».  

Повідомляється, що програма заходу включатиме:

  • перегляд медіахронографу «Слово – це зброя»;
  • діалогічне спілкування учасників;
  • презентацію художніх виставок Людмили Башук та учнів мистецької студії «Malen»;
  • мистецькі виступи переможців конкурсу «Переяславська осінь Кобзаря – 2023» (м. Переяслав) й студентів навчально-наукового інституту культури і мистецтв ДЗ «Луганського університету ім. Т. Шевченка» (м. Полтава)
  • книжкову виставку «Переяславщина в серці Кобзаря».

Запрошуємо всіх, хто прагне насолодитися неповторною атмосферою культурного спілкування та поділитися своєю любов’ю до великого українського поета. Будьте частиною цієї важливого події, де слово, мистецтво та спільна любов до рідного народу об’єднують нас. Захід обіцяє багато цікавого, незабутнього, наповненого теплом та духом Шевченкової спадщини.

 

Пресцентр бібліотеки