«Війна спустошує країни, але об’єднує народ…»: медіахронограф від книгозбірні УГСП до другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Війна спустошує країни, але об’єднує народ…»: медіахронограф від книгозбірні УГСП до другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну

Війна, яку розпочала росія проти України, стала великим потрясінням для всієї нації, яка коштує тисячі людських життів. Однак саме в цій важкій боротьбі народжується істинна незалежність. Україна зберігає свою визначну ідентичність, а бажання захищати країну та звільняти землю від російської агресії об’єднує націю.

До другої річниці повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, книгозбірня Університету Григорія Сковороди в Переяславі пропонує вашій увазі медіахронограф «Війна спустошує країни, але об’єднує народ…», який відображає найважливіші етапи цієї трагедії та підкреслює невгамовний дух опору та єднання українців.

Наша боротьба триває, але невідомість майбутнього не приглушує віру в перемогу. Українці об’єднані спільним завданням – відстояти свою незалежність та забезпечити свободу і демократію. Ця війна не лише тестує нашу силу, але й формує наше тверде переконання в тому, що Україна залишиться вільною, демократичною та європейською країною.

Україна була, є і буде! Вільною, демократичною і європейською!

 

Пресцентр бібліотеки