«Вічний вогонь української волі…»: віртуальна виставка книгозбірні УГСП до Дня пам’яті Героїв Крут

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Вічний вогонь української волі…»: віртуальна виставка книгозбірні УГСП до Дня пам’яті Героїв Крут

Після здобуття Україною незалежності подвиг героїв Крут зайняв гідне місце в пантеоні національної слави, став символом патріотизму і жертовності у боротьбі за державну самостійність. З 2003 року Україна на державному рівні відзначає День пам’яті Героїв Крут – день, що став для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі презентує віртуальну виставку під назвою «Вічний вогонь української волі…».

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Як зазначають укладачі, дана виставка – це захоплююча віртуальна подорож в минуле, нагода обговорити цю сторінку історії та висловити свої думки у віртуальному просторі. Поза тим, вона створена не лише для того, щоб вшанувати минуле, але й надихнути та підтримати сучасне покоління.

«Така віртуальна виставка сприяє утвердженню патріотичних цінностей та вихованню гордості за свою країну. Хмарний формат дозволяє залучити широку аудиторію та виховати покоління, яке продовжить оберігати і розвивати свою країну в майбутньому», – кажуть бібліотекарі.

Запрошуємо вас до перегляду нашої віртуальної виставки як змоги відчути себе часткою великого національного спадку.

Пресцентр бібліотеки