Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > У Clarivate анонсували два вебінари для українських науковців у грудні: як долучитися

У грудні 2023 року компанія Clarivate запрошує науковців приєднатися до нової серії вебінарів, присвячених актуальним темам для науково-дослідної роботи. Серед ключових питань, які будуть висвітлені, – це вивчення нових функцій на платформах Web of Science та InCites, інтеграція з платформами ProQuest та Ex-Libris, а також ефективне використання профілю автора у Web of Science. Учасники дізнаються про стратегічні плани компанії на наступний 2024 рік.

7 грудня 2023 року

Тема: «Автори та цитування»

Тези: Які абсолютні та нормалізовані метрики використовують для оцінки впливу науковця. Що таке високоцитовані роботи та високоцитовані науковці. Як визначаються Citation Laureates™, яким чином вони пов’язані з Нобелівською премією. І практичний блок як працювати з профілем автора у Web of Science. Як поєднати кілька колекцій документів одного автора. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Час: 10:15–11:15

Реєстрація.

27 грудня 2023 року

Тема: «Research Smarter Оновлення Web of Science та InCites 2023»

Тези: Приєднуйтесь до сесії, щоб дізнатися більше про наші основні розробки 2023 року, включаючи нові функції на платформах Web of Science та InCites, інтеграцію з платформами ProQuest та Ex-Libris та багато іншого. Ви також зможете поглянути на наші плани на 2024 рік.

Час: 10:15–11:15

Реєстрація.

Україномовні вебінари, що відбудуться на платформі «Zoom» є безкоштовними. Для участі необхідно попередньо зареєструватися. Учасникам, які будуть присутні протягом більше 90% основного часу вебінару, передбачено отримання сертифіката учасника.

 

Пресцентр бібліотеки