Професорку Дарину Блохин нагородили дипломом дійсного академіка Всеукраїнської богословської академії в області «Педагогіки і психології»

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вітання > Професорку Дарину Блохин нагородили дипломом дійсного академіка Всеукраїнської богословської академії в області «Педагогіки і психології»

У цьому листопаді професорка, докторка, член-кореспондент Академії наук в Нью-Йорку,  академік НАН України в ділянці «Українознавства», лау­реат Національної премії імені Тараса Шевченка, Президент Німецько-українського Об’єднання імені Юрія Бойка-Блохина Дарина Блохин отримала диплом дійсного академіка Всеукраїнської богословської академії наук в області  «Педагогіки і психології».

Дарина Блохин – яскрава інтелектуальна особистість, відважний науковець, активний комунікатор. Дарина Дмитрівна – авторка численних праць. З під її пера світ побачило 865 різнотематичних і різножанрових праць, написаних у різних сферах знань – педагогіці, хімії, екології, соціології, літературознавстві, філософії, зокрема 58  книг,  методрозробок та 14 наукових збірників, що становить підсумок багаторічної наукової праці.

Дарина Дмитрівна – талановитий науковець, мудрий керівник, людина з тонким відчуттям краси, жінка з ніжною душею. Пройдена частина її життєвого шляху по-справжньому захоплює і надихає йти тільки вперед, ніколи не здаватися, не падати духом, навіть якщо буде надзвичайно складно на життєвому шляху. Її трудова, наукова та громадська діяльність увінчена численними нагородами та почесними  званнями, прикрашена повагою колег і вдячністю учнів та студентів.

Шановна пані Дарино!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі щиро вітає Вас з отриманням Диплому Дійсного Академіка Всеукраїнської богословської академії наук в області  «Педагогіки і психології».

Нехай доля надсилає Вам лише добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а Віра, Надія та Любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Нехай кожний прийдешній день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт.  

 

Ольга Науменко,
асистент музею-архіву імені Юрія Бойка-Блохина