Бібліотека УГСП запрошує вас на зустріч із музичним генієм Кирилом Стеценком: насолодитися творчістю з благодійною метою можна буде у понеділок в Храмі Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Бібліотека УГСП запрошує вас на зустріч із музичним генієм Кирилом Стеценком: насолодитися творчістю з благодійною метою можна буде у понеділок в Храмі Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого

У понеділок переяславців запрошено до незабутньої музичної подорожі від талановитого віртуоза, педагога та культуролога, музиканта та композитора, народного артиста України Кирила Стеценка – благодійна творча зустріч матиме назву «Дух України».

Відомо, що Кирила Стеценка було відзначено званнями Заслужений та Народний артист України, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Він є співорганізатором легендарного фестивалю «Червона Рута», який мав великий вплив на національну українську музичну сцену.

З 2013 року композитор очолює «Київську Просвіту», столичний підрозділ найдавнішої (заснованої у 1868 році) громадської організації в Україні – Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

Захід відбудеться у понеділок, 6 листопада 2023 року, о 14:00 в Храмі Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого (м. Переяслав, вул. Поліська 1/1А).

Співорганізаторами заходу є Університет Григорія Сковороди в Переяславі в особі бібліотеки, Переяславська міська рада, НІЕЗ «Переяслав» і Київська «Просвіта».

Приєднуйтесь до зустрічі аби насолодитися вишуканою творчістю Кирила Стеценка та зробити свій внесок у благодійну справу.

Пресцентр бібліотеки