Бібліотека УГСП збагатила свої книгофонди у вересні на 379 нових найменувань видань з понад десятка наукових галузей

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Бібліотека УГСП збагатила свої книгофонди у вересні на 379 нових найменувань видань з понад десятка наукових галузей

У бібліотеці Університету Григорія Сковороди в Переяславі в читальній залі №1 розпочинаються дні інформування про нові надходження до книгозбірні. Триватимуть з 3 до 14 жовтня. Друковані видання, що наразі демонструються на книжковій виставці, отримані з різних джерел комплектування.

За повідомленням пресцентру книгозбірні нові книги отримано в дар від наукових установ, авторів, читачів. Поза тим наукову літературу передано Національною історичною бібліотекою й Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Ф. Кураса НАН України.

«До уваги користувачів запропоновано 379 назв друкованої продукції (монографії, наукові збірники, навчальні та навчально-методичні посібники, художня література) з правознавства та економіки, педагогіки та психології,філософії та політології, музеєзнавства та бібліотечної справи, мистецтвознавства та історії України тощо. Також на виставці експонуються нові випуски університетських наукових періодичних видань, що надійшли до фондів бібліотеки, а також навчальні видання, авторами яких є викладачі університету», – розповідають в бібліотеці.

Більш детальну інформацію про нові надходження до бібліотечного фонду користувачі можуть отримати переглянувши чергові випуски інформаційних бюлетенів – Бібліомесенджер № 22 та Бібліомесенджер № 23.

 

Пресцентр бібліотеки