Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > Clarivate анонсував свою вересневу серію традиційних вебінарів: чому вчитимуть на початку осені

Спекотні літні дні поволі трансформуються у осінню прохолоду буднів. Вересень задає відлік початок новому навчальному року, мотивує отримувати нові знання. Традиційно хочемо запросити сковородинівців зголошуватися до участі у безкоштовних вебінарах «Clarivate» на платформі Zoom, що пройдуть у вересні.

З-поміж іншого говоритимуть про публікаційний процес, а саме терміни публікації, правила оформлення, – рецензування та його види; знаходження нових грантових можливостей для власних досліджень на платформі Web of Science Core Collection та InCItes; наповнення та коригування профілю науковця у Web of Science, а також синхронізація його з Orcid;  важливість використання наукового порталу ResearchGate, Google Scholar, інтеграцію платформи Web of Science із найбільшою у світі повнотекстовою базою даних дисертацій та дипломних робіт ProQuest. Гайда знайомитися з графіком!

7 вересня 2023 року

Тема: «Інформація про гранти для наукової діяльності на ресурсах Clarivate»

Тези: На вебінарі буде можливість переглянути інформацію про грантову підтримку, яку можна отримати в Web of Science Core Collection та InCItes та ознайомимося з можливостями платформи Pivot-RP. Pivot-RP база даних грантових можливостей, яка більше 20 років допомагає науковцям знаходити джерела фінансування. На вебінарі вас ознайомлять з новими можливостями для ваших досліджень з понад 28 тисяч відкритих пропозицій сумарною вартістю більше118 млн. Учасників ознайомлять з більш ніш 3,5 млн вже отриманих грантів, щоб вдосконалити вашу грантову заявку. Доповідачі будуть відповідати на запитання вказані на реєстраційних анкетах.

Реєстрація:

10:15–11:15

Лінк

14 вересня 2023 року

Тема: «Як підібрати видання для публікації»

Тези: Світ журналів: історія, види, метрики (імпакт фактор, Journal Citation Indicatior квартиль), показники. Коли, за що та скільки, потрібно або варто платити. Рецензування та його види. Порівняти видання в Journal Citation Reports. Строки публікації. Правила оформлення публікацій. Публікаційний процес. Чого не варто робити. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15–11:15:

Лінк

21 вересня 2023 року

Тема: «Авторські профілі науковця»

Тези: Які авторські профілі існують? Їхня мета та завдання. Що може бути представлено, які показники розраховуються, який створити, наповнити та коригувати профілі науковця у Web of Science, Orcid, ResearchGate, Google scholar. Основні помилки яких припускаються автори. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15–11:15:

Лінк

28 вересня 2023 року

Тема: «Інтеграція платформ Web of Science та ProQuest»

Тези: Унікальний контент платформ Web of Science та ProQuest дозволяють бібліотекам та університетам виконувати амбітні завдання. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про останні інтеграції: Індекс цитування дисертацій ProQuest Dissertations & Theses Citation Index; Інтеграція між Alma та InCites Benchmarking & Analytics; Інтеграція між Alma та Journal Citation Reports; Інтеграція між Primo / Summon та Journal Citation Reports й подальші плани.

Реєстрація:

10:15–11:15

Лінк

Реєструйтесь аби отримати безліч цікавої інформації. Найактивніші студенти, які прослухають 90% основного часу вебінару отримають сертифікат учасника.

Пресцентр бібліотеки