Нові видання з мово- та літературознавства, педагогіки та психології, історії та краєзнавства, фізвиховання та туризму: у книгозбірні розпочалися дні інформування

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Нові видання з мово- та літературознавства, педагогіки та психології, історії та краєзнавства, фізвиховання та туризму: у книгозбірні розпочалися дні інформування

У бібліотеці Університету Григорія Сковороди в Переяславі в читальній залі №1 розпочалися дні інформування про нові надходження до книгозбірні. Триватимуть до 30 червня.

«Друковані видання, що наразі демонструються на книжковій виставці, отримані з різних джерел комплектування. Це книги, отримані в дар від наукових установ, авторів, читачів, а також наукова література, передана університету від Національної історичної бібліотеки по книгообміну та від Української бібліотечної асоціації», – розповідають бібліотекарі.

Повідомляється, що до уваги користувачів запропоновано 335 назв друкованої продукції (монографії, наукові збірники, навчальні та навчально-методичні посібники, художня література) з мовознавства та літературознавства, педагогіки та психології, історії та краєзнавства, фізичного виховання та туризму тощо. Також на виставці експонуються нові випуски університетських наукових періодичних видань, що надійшли до фондів бібліотеки, а також наукові та навчальні видання, авторами яких є викладачі університету.

Більш детальну інформацію про нові надходження до бібліотечного фонду користувачі можуть отримати переглянувши чергові випуски інформаційних бюлетенів: Бібліомесенджер № 20 та Бібліомесенджер № 21 на сайті книгозбірні library.uhsp.edu.ua.

 

Пресцентр бібліотеки