«Українська Птаха – Марія Буряк»: книгозбірня УГСП збере усіх охочих у просторі вільного спілкування до Всесвітнього дня вишиванки

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > «Українська Птаха – Марія Буряк»: книгозбірня УГСП збере усіх охочих у просторі вільного спілкування до Всесвітнього дня вишиванки

У середу, 17 травня 2023 року об 11:00 бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі збирає сковородинівців, працівників мистецьких та музейних закладів Переяслава та громади на захід до Всесвітнього дня вишиванки.

У рамках творчого проєкту «Університетські зустрічі» у читальній залі ім. Сігізмунда ІІІ  відбудеться година спілкування, простір вільного спілкування на тему «Українська Птаха – Марія Буряк».

У програмі заходу:

  • Діалогічне спілкування учасників заходу
  • Перегляд документального фільму (Марія Буряк) режисера, оператора візуального сценарію Олексія Стрільця.
  • Перегляд книжкової виставки «Вишиванка – український етнічний бренд».
  • Музичний супровід сопілкарів Вадима Ноздровського та Романа Мотузка.

Серед співорганізаторів заходу Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав», кафедра соціальних комунікацій, документознавства та інформаційної діяльності факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій й кафедра мистецьких дисциплін і методик навчання факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва. Запрошуємо усіх бажаючих долучитися відзначення свята.

 

Пресцентр бібліотеки