«Рік війни в Україні: вистоїмо, переможемо!»: книгозбірня університету пропонує вашій увазі медіахронограф до річниці повномасштабного вторгнення росіян

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > «Рік війни в Україні: вистоїмо, переможемо!»: книгозбірня університету пропонує вашій увазі медіахронограф до річниці повномасштабного вторгнення росіян

24 лютого 2022 року запам’ятає кожен українець, адже саме цього ранку російські війська вторглися на територію України під маскою спеціальної військової операції. Розпочалася справжня народна війна яка об’єднала владу, Збройні Сили України, закордонних партнерів, українців і весь цивілізований світ.

Ця війна коштує Україні тисячі людських життів серед цивільних та військових, руйнування інфраструктури, будинків, лікарень, шкіл, музеїв, матеріальної і культурної спадщини. Проте ніколи нікому не вдасться розбити сталеві серця української нації. Україна була, є і буде вільною.

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі пропонує вашій увазі медіахронограф «Рік війни в Україні: вистоїмо, переможемо!»:

Українці – сильна духом нація, що відстоює свої права на свободу і незалежність уже не одне століття. Нація безстрашних, хоробрих, мужніх і сміливих воїнів. Український народ об’єднався, дорослі і навіть діти чинять опір окупантові. Дружність, згуртованість, доброта, допомога одне одному створили міцний звязок у протистоянні.

Пресцентр бібліотеки