«Шукаючи Європу, ми знайшли Україну…»: віртуальна виставка книгозбірні УГСП до Дня Героїв Небесної Сотні

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну…»: віртуальна виставка книгозбірні УГСП до Дня Героїв Небесної Сотні

Події, що відбувалися у Києві періоду: кінець 2013 – початок 2014 років, розпочали відлік новітньої історії України. Історії, наповненої болем, трагедією, силою духу та самопожертвою. Попри певні зміни думок у суспільстві щодо подій на Майдані, попри зусилля авторів гібридної війни, розпочатої проти України, знеславити Революцію Гідності, фальшувати правду, не слід забувати основне: пролито кров патріотів у мирній державі, у самому серці її столиці. Влада жорстоко і цинічно вбила протестувальників, які не мали зброї для самозахисту, але мали чітку позицію не віддати Україну запроданцям.

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі презентує віртуальну виставку під назвою «Шукаючи Європу, ми знайшли Україну…»:

Виставка

Сьогодні в багатьох містах попри війну відбудуться меморіальні заходи, присвячені пам’яті загиблих героїв – Україна продовжує платити надто високу ціну за звільнення від диктатури та зовнішньої агресії і свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.

 

 Пресцентр бібліотеки