Clarivate розпочинає вебінари для українських науковців у 2023 році: як долучитися

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > Clarivate розпочинає вебінари для українських науковців у 2023 році: як долучитися

У компанії Clarivate продовжують створювати потужні ресурси та інструменти, які допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. Зокрема, 2023 році, традиційно, відбуватимуться безкоштовні українськомовні вебінари у Webex.

Пропонуємо ознайомитися із розкладом вебінарів, реєстрацію на які уже відкрито.

26 січня 2023 року

Тема: Research Smarter «Про фінансування наукових досліджень»

Тези: Стратегічні плани науково-дослідних установ та фінансових установ є центральним елементом планування та визначення майбутнього напрямку, тому відстеження фінансування та впливу досліджень є надзвичайно важливим.

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, в тому числі про те, як визначити історичні тенденції та узгодити результати з вашим стратегічним планом. Ми також розкриємо ландшафт фінансування у вашій спеціальності, хто фінансує лідерів у вашій галузі та багато іншого.

Реєстрація: 10:15-11:15 – https://shorturl.at/vwJQX

9 лютого 2023 року

Тема: Відкритий доступ в Україні та світі

Тези: Традиційний вебінар на честь річниці оголошення Будапештської ініціативи відкритого доступу. Що таке відкритий доступ, відкрита наука. Можливості, виклики науковцям установам, державі. Хто і як і скільки платить за публікацію, як друкуватися безкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: 16:15-17:15 – https://shorturl.at/hnpIS

9 березня 2023 року

Тема: Публікаційний процес в деталях

Тези: Оприлюднення результатів дослідження є важливим етапом кожного дослідження. Де і як буде опубліковані ваші данні матиме вплив на подальшу кар’єру, спонукатиме до отримання визнання від колег, стане можливістю встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі ви дізнаєтесь чому і як обрати видання що індексуються у Web of Science, як зберегти цей список, якими є бізнес-моделі цих видань і як опублікуватися безкоштовно. Поза тим ви почуєте про рецензування і його види, оформлення публікацій за форматом видання. Також отримаєте відповіді на питання з реєстраційних анкет. Між іншим, своє питання там можете лишити і ти.

Реєстрація: 16:15-17:15 https://shorturl.at/cklRX

Нагадаємо, що для участі у вебінарах необхідна попередня реєстрація. Перейдіть за відповідним посиланням натисніть на слово REGISTER та заповніть анкету.

Пресцентр бібліотеки