Компанія Clarivate розпочинає зимову серію вебінарів для науковців: які теми будуть розглянуті

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > Компанія Clarivate розпочинає зимову серію вебінарів для науковців: які теми будуть розглянуті

Розпочинаємо цю зиму з користю – Clarivate оголосили старт реєстрації на вебінари у грудні. Цього місяця ви дізнаєтеся як створити або скоригувати власний профіль, які складнощі виникають, якщо у вченого немає підтвердженого профілю та якими були основні розробки Clarivate у цьому році, включаючи нові функції Web of Science.

Пропонуємо ознайомитися із розкладом вебінарів.

8 грудня 2022 року

Тема: Web of Science Researcher Profiles: інструкція до використання

Тези: У серпні авторські профілі з Publons мігрували до Web of Science. Протягом вебінару розглядатиметься: що таке підтверджений профіль дослідника у Web of Science, що в ньому може бути представлено, які метрики можна переглянути, про що вони кажуть; як знайти та проаналізувати публікаційну активність певного науковця; які складнощі виникають, якщо у вченого немає підтвердженого профілю; як створити або скоригувати власний профіль, на що звернути увагу. Крім того, будуть відповіді на часті запитання та ті, що будуть в реєстраційних анкетах.

Реєстрація: 16:15-17:15 – https://bit.ly/3t2GGXY

27 грудня 2022 року

Тема: Web of Science та InCites оновлення 2022

Тези: Приєднуйтесь до сесії, щоб дізнатися більше про основні розробки Clarivate у 2022 році, включаючи нові функції Web of Science, платформи Journal Citation Reports та InCites, розвиток API та багато іншого. Ви також зможете ознайомитися з планами Clarivate на 2023 рік.

Реєстрація: 10:15-11:15 – https://bit.ly/3Hg7fAa

Нагадаємо, записи попередніх вебінарів завжди доступні на YouTube каналі: https://bit.ly/3uUQJ0y .

Пресцентр бібліотеки