«Любити свою країну і не зраджувати пам’яті Героїв»: віртуальна виставка до Дня Гідності та Свободи від книгозбірні університету

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Любити свою країну і не зраджувати пам’яті Героїв»: віртуальна виставка до Дня Гідності та Свободи від книгозбірні університету

Багато років поспіль, 21 листопада 2022 року, Україна відзначає День Гідності та Свободи. Він нагадує всім нам, що Гідність та Свобода – головні цінності для українського народу. Помаранчева революція та Революція Гідності – це не тільки частина нашої 30‑річної історії відновлення незалежності, а й продовження столітньої історії боротьби за свою державність, за ті цінності, які роблять націю цивілізованою, політичною, демократичною.

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі пропонуємо переглянути віртуальну виставку, присвячену Дню Гідності та Свободи. У виставці представлено книги із фонду книгозбірні та підбірку відеоресурсів, які висвітлюють події які відбулися на Майдані Незалежності та АТО.

Гідність – це наші щоденні справи. Це наше ставлення до людей поруч, до країни, в якій живемо. Це готовність долати негаразди і сміливо вести у майбутнє наших дітей. Це любити свою країну і вірити в неї. Це не зраджувати Героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність, права людини і людяність. Наше головне завдання – це зберегти й закріпити досягнуте, здобуте такою дорогою ціною.

Бережімо шанобливо безцінний скарб – Єдність і Свободу, адже саме вони роблять нас гідними нащадками наших батьків!

Пресцентр бібліотеки