Серія Research Smarter від Clarivate у вересні – на яку тему говоритимуть 27 вересня?

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > Серія Research Smarter від Clarivate у вересні – на яку тему говоритимуть 27 вересня?

Попри війну Clarivate, створює потужні ресурси та інструменти, що допомагають науковцям проводити, аналізувати, презентувати наукові дослідження на світовому рівні. Задля ефективного використання усіх її інструментів уже традиційним стало проведення платформою щомісяця безкоштовних українськомовних вебінарів у Webex. Ось що заплановано на наступний тиждень:

27 вересня 2022 року

Тема: Research Smarter: Профілі дослідників у Web of Science

Тези: Науково-дослідним установам важливо щоб їхні науковці були коректно представлені та видимі крізь публічні профілі в яких наведено важливі професійна здобутки. Крім того, такі профілі корисні для заповнення внутрішніх інформаційних систем перевіреною та підтвердженою інформацією, незалежно від того, чи це наукові публікації, цитати, експертні оцінки або робота з редагування журналу.

18 серпня профілі Publons з перенесено до Web of Science. Але безкоштовна версія профілю дослідника буде доступна, навіть якщо у установи/дослідника немає доступу до Web of Science.

Приєднуйтеся до цієї сесії, щоб дізнатися все про нові профілі дослідників Web of Science, які можуть:

  • Підвищити репутацію вашої установи;
  • Допомогти дослідникам отримувати повідомлення про цитування їхніх робіт;
  • Презентувати дослідника потенційним грантодавцям та партнерам.

Реєстрація (10:15–11:15) https://bit.ly/3PglYeM.

Нагадаємо, що для участі у вебінарах необхідна і обов’язкова попередня реєстрація. Перейдіть за відповідним посиланням натисніть на слово REGISTER та заповніть анкету.

Учасник що прослухав більше 90 % основного часу вебінару отримує на електронну пошту посилання для завантаження сертифікату протягом трьох робочих днів по закінченню заходу.

Записи попередніх вебінарів завжди доступні на YouTube каналі: https://bit.ly/3uUQJ0y.

Пресцентр бібліотеки