Research4Life для сковородинівців: навігатор можливостями інформаційних ресурсів від книгозбірні УГСП

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Research4Life для сковородинівців: навігатор можливостями інформаційних ресурсів від книгозбірні УГСП

Щонайменше до 31 грудня 2022 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі матиме безкоштовний доступ до інформаційних ресурсів Research4Life. Мова про доступ до повнотекстових електронних ресурсів провідних видавництв наукової літератури.

Разом з цим, координатори проєкту діляться інформацією про навчальні матеріали платформи. Розвиток і зміцнення інформаційної грамотності та пошукових навичок покликаний допомогти науковцям покращити доступ до нових знань.

Навчальна сторінка Research4Life та її розділи доступні за адресою.

За лінком Ви можете знайти презентацію з оглядом Research4Life, а також із інформацією про відповідні країни, різні програми та способи реєстрації. Не забракне труднощів і для того, аби знайти вебінар англійською, французькою та іспанською мовами про те, як працює Research4Life, і огляд безкоштовного навчання, що надається на веб-сайті.

Авторські навичкинабір із шести модулів для розвитку авторських навичок. Як читати та писати наукові статті, інтелектуальну власність і веб-бібліографію разом із практичними зошитами.

Інструменти керування посиланнями модуль допоможе набути навички, які необхідні для користування трьома найбільш використовуваними програмами, а саме: Mendeley, Zotero та EndNote Web.

Спеціальне навчання за програмоюкожна з п’яти програм Research4Life пропонує цілеспрямоване навчання через свої портали.

Ресурси споріднених організацій і видавництв тут знайдете більше інформації про додаткові веб-сайти пов’язаних організацій і видавців, які пропонують навчальні ресурси для бібліотекарів і дослідників.

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі радить вам вивчити усі навчальні матеріали. Їх можна використовувати для самостійного навчання або для навчання колег, а також адаптувати презентації та вправи для власних потреб. Успіхів!

Пресцентр бібліотеки