Як визначити наявні та потенційні співпраці і створити надійні профілі дослідників та установ: вебінари від Clarivate у липні

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вебінари > Як визначити наявні та потенційні співпраці і створити надійні профілі дослідників та установ: вебінари від Clarivate у липні

Уже традиційно, платформа «Clarivate» пропонує науковій спільноті Університету Григорія Сковороди в Переяславі взяти участь в україномовних вебінарах, які, як завше, будуть проходити на платформі Webex, з можливістю отримати сертифікат учасника.

Реєстрацію вже відкрито. Для участі необхідно перейти за посиланням вподобаного вами вебінару, натиснути на Register і заповнити анкету.

7 липня 2022 року

Тема: Оцінка міжнародної співпраці

Тези: Міжнародна співпраця відкриває можливості проведення наукових досліджень на більш якісному рівні, кращій презентації наукових здобутків, та отриманню додаткового фінансування. Як визначити наявні та потенційні співпраці, оцінити їхню ефективність за допомогою Web of Science Core Collection та InCites. На вебінарі проаналізуємо співпрацю як України в цілому, так і окремої установи. Будуть також відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15-11:15 – https://cutt.ly/mKMlENQ

16:15–17:15 – https://cutt.ly/sKMlXAl

Серія Research Smarter

26 липня 2022 року

Тема: Research Smarter: Демонстрація досліджень вашої установи

Тези: Незалежно від того, чи є ви окремим дослідником чи адміністратором установи, демонстрація вашої роботи відіграє ключову роль у залученні підтримки та налагодженні нових партнерських відносин. Відвідайте цю сесію, щоб дізнатися більше про створення надійних профілів дослідників та установ, які використовують інструменти та дані Clarivate. Зробіть цінну роботу у вашому портфоліо більш доступною!

Реєстрація:

10:15–11:15 – https://cutt.ly/5KMzaFY

Нагадуємо, що записи попередніх вебінарів можна переглянути на офіційному YouTube-каналі.

Пресцентр бібліотеки