Юрій Войтенко поділився думками про європейські цінності в умовах українських реалій – «Науковці в бібліотеці»

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Юрій Войтенко поділився думками про європейські цінності в умовах українських реалій – «Науковці в бібліотеці»

Сьогодні, 21 травня 2022 року, в Україні відзначається День Європи. Ми єдина держава, що не є членом Європейського Союзу, проте відзначає це свято на державному рівні. Це день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. 

Як правило, у День Європи проводяться освітні, культурні та творчі заходи задля популяризації інформації про Європейський Союз та на підтримку євроінтеграції. У 2022 році Україна зустрічає цей день в умовах повномасштабної війни. Ми відстоюємо людське життя, свободу, демократію, культуру та історію.

Своїми думками про європейські цінності в умовах українських реалій на тлі війни, в рамках циклу «Науковці в бібліотеці», поділився заступник завідувача кафедри політології факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій з наукової роботи, кандидат політичних наук, доцент Юрій Войтенко.

Нехай це відео стане частиною нашої вдячності країнам Європи, які прихистили мільйони українців та надають всебічну допомогу в боротьбі з російською агресією.

Пресцентр бібліотеки