«Вільні творять майбутнє»: пропонуємо переглянути віртуальну виставку, присвячену Дню Гідності та Свободи

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Віртуальні виставки > «Вільні творять майбутнє»: пропонуємо переглянути віртуальну виставку, присвячену Дню Гідності та Свободи

Щороку 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Цей день нагадує всім нам, що Гідність та Свобода – головні цінності для українського народу. Помаранчева революція та Революція Гідності – це не тільки частина нашої 30‑річної історії відновлення незалежності, а й продовження столітньої історії боротьби за свою державність, за ті цінності, які роблять націю цивілізованою, політичною, демократичною. Відтак, пропонуємо переглянути віртуальну виставку, присвячену Дню Гідності та Свободи.

У виставці представлено книги із фонду книгозбірні та підбірку відеоресурсів, які висвітлюють події Майдану та АТО.

Гідність – це наші щоденні справи. Це наше ставлення до людей поруч, до країни, в якій живемо. Це готовність долати негаразди і сміливо вести у майбутнє наших дітей. Це любити свою країну і вірити в неї. Це не зраджувати Героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність, права людини і людяність. Наше головне завдання – це зберегти й закріпити досягнуте, здобуте такою дорогою ціною.

Бережімо шанобливо безцінний скарб – Єдність і Свободу, адже саме вони роблять нас гідними нащадками наших батьків!

Пресцентр бібліотеки