У бібліотеці університету нова книга, серед її авторів – доктор історичних наук, доцент Оксана Висовень

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > У бібліотеці університету нова книга, серед її авторів – доктор історичних наук, доцент Оксана Висовень

Київська православна богословська академія передала в дарунок університетській книгозбірні збірник статей. Серед авторів книги – доктор історичних наук, доцент кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі Оксана Висовень.

Про що книга?

Православ’я в Україні : до 400-річчя з часу відновлення православної ієрархії Київської митрополії Єрусалимським патріархом Феофаном : збірник статей / під ред.: Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, протоієрея Олександра Трофимлюка, Митрополита Львівського і Сокальського Димитрія (Рудюка), Г. В. Папакіна, Н. М. Куковальської [та ін.]. – Київ, 2020. – Вип. 10. – 708 с.

Основу життя Православної Церкви складає Богослужіння. Існує добове та річне коло богослужінь, коли ми вшановуєм ту чи іншу подію з життя Спасителя та Божої Матері, а також святих. Для правильного звершення цих служб священно- та церковнослужителів послуговуються спеціальними вказівками в яких міститься порядок богослужбових читань, особливості служби тощо.

Висловлюємо щиру подяку за внесок у формування фонду бібліотеки!

Пресцентр бібліотеки