Університету Григорія Сковороди в Переяславі відкрито безкоштовний тестовий доступ до бази даних Access Global NewsBank: як приєднатися віддалено та в кампусі

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Університету Григорія Сковороди в Переяславі відкрито безкоштовний тестовий доступ до бази даних Access Global NewsBank: як приєднатися віддалено та в кампусі

На екваторі тижня хочемо нагадати вам про чудову можливість для наукового-педагогічних працівників, співробітників та здобувачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі – наприкінці жовтня йому було відкрито безкоштовний тестовий доступ до ресурсів компанії «NewsBank». Він діє відсьогодні, 3 листопада до 1 грудня 2021 року.

«NewsBank» об’єднує поточну та заархівовану інформацію з тисяч газетних заголовків, а також новин, веб-видань, блогів, відеозаписів, стенограм трансляцій, ділових журналів, періодичних видань, урядових документів та інших видань. Використовуючи ці інтернет-ресурси, дослідники бібліотек по всьому світу можуть легко дослідити десятки мільйонів поточних та заархівованих статей новин, аби точно визначити інформацію з першоджерел на місцевому, державному, регіональному, національному та міжнародному рівнях. Поза тим, «NewsBank» пропонує освітні он-лайн ресурси, що охоплюють усі навчальні програми.

Підрозділ «Readex NewsBank» пропонує авторитетні цифрові видання історичних колекцій, включаючи відомий Архів Американи, для дослідження століть історії, літератури, культури та повсякденного життя.

«Маючи десятки мільйонів записів, NewsBank є однією з найповніших баз новин у світі. База даних є провідним постачальником інформації, що більше 45 років співпрацює з більш як 12 000 видавництвами по всьому світу, комплексні ресурси задовольняють різноманітні науково-дослідні потреби фахівців у всьому світі» – йдеться у пресрелізі до можливості.

Вітаємо усю академічну спільноту нашої альма-матер з цим здобутками та зазначимо, що доступ до ресурсів компанії «NewsBank» можна отримати за посиланням: https://bit.ly/3CLb1MP  (логін – ra-71066, пароль – ra-71066). Якщо ж ви бажаєте отримати доступ на території кампусу, перейдіть за посиланням: https://bit.ly/3GLJeyf  (логін – NB-71066 пароль – NB-71066).

 

Пресцентр бібліотеки