Університетські зустрічі: запрошуємо на виставку Ірини Кузьмицької «Окрилена натхненна Україна»

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > Університетські зустрічі: запрошуємо на виставку Ірини Кузьмицької «Окрилена натхненна Україна»

У рамках творчого проєкту «Університетські зустрічі» в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі вже неодноразово відбувались знайомства з цікавими й талановитими особами, адже гарні приклади людей справи завжди надихають на нові задуми, продукують цікаві ідеї та мотивують до позитивних дій і кроків вперед у плані саморозвитку.

Відтак, у вівторок, 13 жовтня 2020 року, о 12:00 в читальній залі Сигізмунда ІІІ, у рамках програми заходів ІХ Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання», відбудеться презентація художньої виставки Ірини Кузьмицької «Окрилена натхненна Україна».

Нагадаємо, що Ірина Кузьмицька – це художниця, мистецтвознавиця, директорка Переяславської художньої школи та надзвичайно талановита і цікава людина.

Відомо, що модераторами заходу будуть директор бібліотеки університету Ольга Шкира та кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання, член Спілки дизайнерів України Ольга Стрілець.

З програмою заходу ви зможете ознайомитись тут.

Запрошуємо на презентацію викладачів і студентів сковородинівського університету, містян та усіх охочих!

Прес-служба бібліотеки