Дні інформування: у скарбниці сковородинівської бібліотеки нове надходження книг

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Дні інформування: у скарбниці сковородинівської бібліотеки нове надходження книг

Без книг та інших джерел інформації сучасна освіта неможлива. З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та Дня працівників освіти, традиційно, протягом 11 вересня – 4 жовтня 2020 року в читальній залі «Чумацький шлях» бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі проводила Дні інформування студентів та викладачів про нові надходження книг.

До уваги користувачів запропоновано 475 назв, серед яких: галузеві видання з біології, туризму, товарознавства, харчових технологій, економіки, психології, педагогіки, художня література, а також методична література з географії, яку представляв кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри, географії, екології і методики навчання Борис Чернов.

Зазначимо, що нові книги придбані за кошти університету, подаровані авторами, або ж передані установами. Серед дарувальників цього разу: Інститут соціальної та політичної психології; Інститут обдарованої дитини; Інститут педагогіки; Інститут соціальної педагогіки; Інститут інформаційних технологій; Інститут політичних і етнонаціональних досліджень імені І. Ф. Кураса.

Дні інформування – це розкриття книжкового ресурсу бібліотеки. Такі заходи дають можливість викладачам і студентам ознайомитись з останніми надходженнями літератури. Нова книга у бібліотеці – це найцінніший скарб, тож висловлюємо щиру подяку за сприяння поповненню книжкового фонду.

Прес-центр бібліотеки університету