Визначено ТОП 5 публікацій Інституційного репозитарію (ePHSHEIR) з найбільшою кількістю переглядів

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Визначено ТОП 5 публікацій Інституційного репозитарію (ePHSHEIR) з найбільшою кількістю переглядів

Інституційний репозитарій Університету Григорія Сковороди в Переяславі (ePHSHEIR) функціонує 6 років. Електронний архів накопичує, систематизує, зберігає, розповсюджує та забезпечує довготривалий відкритий доступ до результатів наукових досліджень професорсько-викладацького складу, співробітників та студентів, а також є частиною загальної електронної колекції бібліотеки університету та складовою інтегрованої інформаційної системи вишу.

Щорічно Інституційний репозитарій активно поповнюється. У 2020 році зареєстровано 355 нових документів. Кількість публікацій в електронному архіві на 18.09.2020 р. налічує 4361 одиницю наукових та навчально-методичних матеріалів, згрупованих у фонди:

Репозитарій університету активно використовується в інформаційному просторі, зафіксовано близько 11 000 звернень віддаленими користувачами. На основі моніторингу запитів визначено ТОП 5 публікацій серед монографій, підручників, посібників з найбільшою кількістю переглядів.

Прес-центр бібліотеки