Володимир Шовкошитний з нагоди Дня Гідности та Свободи презентує сковородинівцям нові видання

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > Володимир Шовкошитний з нагоди Дня Гідности та Свободи презентує сковородинівцям нові видання

21 листопада 2019 року українці вкотре відзначатимуть новітню знакову для своєї державности дату  – День Гідности та Свободи. Відомо, що у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» цей день відзначиться низкою тематичних меморіальних, урочистих та культурно-мистецьких заходів, адже усі сковородинівці, може, навіть, як ніхто інший розуміють всю значимість цього пам’ятного для українського народу дня.

Зокрема, 21 листопада 2019 року о 12:00, за ініціативи книгозбірні ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», у читальній залі Сигізмунда III (корп. 2) відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним – українським поетом, прозаїком, публіцистом, громадським, політичним та державним діячем, директором видавництва «Український пріоритет».

Володимир Федорович, як автор багатьох книг, зокрема «Чорнобиль: я бачив», «Кров свята», «Герої народжуються на могилах героїв» презентує для сковородинівців свої нові видання. Відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з гостем, та придбати книги з його автографом.

Запрошуємо на зустріч викладачів та студентів нашого університету, містян та усіх охочих. Проведемо цей день разом, у колі однодумців та поціновувачів влучного вітчизняного слова.

Прес-служба бібліотеки