Сердечні вітання з нагоди Дня народження Оксани Валеріївни Лазоренко

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вітання > Сердечні вітання з нагоди Дня народження Оксани Валеріївни Лазоренко

Сьогодні, 26 серпня 2019 року, День народження святкує бібліограф II категорії ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Оксана Валеріївна Лазоренко.

Дорога Оксано Валеріївно!

Висловлюємо Вам слова щирої вдячності за вклад у бібліотечну діяльність. Ваша енергійність та життєрадісність, оптимізм, упевненість в собі і своїх силах, високі моральні принципи, готовність завжди прийти на допомогу та доброзичливе відношення до кожного є саме тими достойними рисами, які стануть запорукою Вашого успішного та щасливого майбутнього. Ваш високий професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність, порядність та позитивне ставлення до життя стали запорукою поваги та симпатії до Вас.

У цей святковий день хочеться побажати Вам здоров’я та краси, щастя і радості, людського тепла і внутрішньої гармонії. Зичимо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та вірних друзів!

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету