Вітання у день народження колезі Людмилі Володимирівні Деречі

Бібліотека Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вітання > Вітання у день народження колезі Людмилі Володимирівні Деречі

Сьогодні, 29 липня 2019, чергова річниця мудрості та краси стукає до дверей нашої колеги, бібліотекаря Людмили Володимирівна Деречі – відкривайте їх їй, та приймайте наші найщиріші слова вдячності та вітань!

Шановна Людмило Володимирівно!

Ваша енергійність та життєрадісність, оптимізм, упевненість в собі і своїх силах, високі моральні принципи, готовність завжди прийти на допомогу та доброзичливе відношення до кожного є саме тими достойними рисами, за які Вас по справжньому любить, цінує та глибоко поважає професорсько-викладацький та студентський колективи нашої альма-матер, колеги-бібліотекарі. Переконані, що Ваш високий професіоналізм, цілеспрямованість, відповідальність, порядність та позитивне ставлення до життя неодмінно стануть запорукою Вашого щасливого життя у всі наступні довгі роки Вашого життя.

У цей святковий день хочеться побажати Вам здоров’я та краси, щастя і радості, людського тепла і внутрішньої гармонії. Бажаємо Вам неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та друзів!

Будьте наповнені загадками і секретами, як не дочитана до кінця захоплююча книга. Нехай життя буде настільки ж яскравим і насиченим як інформація, якою ви допомагаєте наповнитися кожному відвідувачу.

З любов’ю та повагою Ваші колеги та відвідувачі бібліотеки